ais putih fotopages

By: Ciptho Jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Oct-2006 14:13 Email | Share | | Bookmark
Edisi selepas solat raya..

 
 
bukan gambar time solat kali ni..tp gambar nih ku upload lepas jer raya solat kat maroc ni haa..raya berdua dengan kawan rumah aku kali nih..takde open house raya pertama..hehe..
lepas solat saja...restoran buka..pasar buka..kedai runcit buka..hehe..raya di maroc..sungguh menguji...dont want to talk about that now..mari tgk gambar...





ku rasa ada kejutan nanti..hehe..maybe this november..


Friday, 13-Oct-2006 17:49 Email | Share | | Bookmark
Masjid sempena ramadhan..

 
 
 
View all 4 photos...






salam...latest dr ku..masjid dekat morocco....insya allah lepas ni masukkan gambar masjid yang outside nyer version..hehe..


Wednesday, 13-Sep-2006 10:56 Email | Share | | Bookmark
tambah lagi..hehe

 
 
 
Sambung lagi..yerrrr..


saperr tuhhhh..


lorong banyak sempitt...



Saturday, 9-Sep-2006 04:02 Email | Share | | Bookmark
Sambung semula...

 
 
Salam..

sambung semula lah yg dah lama tertangguh sebab ku berjalan2 kan..skang ni aku dah kat umah..br jer smpi...lepas makan gitu..trus gi upload..gegambor yg tertangguh neh...





Gua hercules kat tanger..selamat tengok2..


Thursday, 3-Aug-2006 16:29 Email | Share | | Bookmark
Kasut

Assalamualaikum...

sempat jugak aku meluangkan masa untuk fp nih..walaupun aku masih lagi dalam status " bermusafir"..hehe

puas gak berjalan jalan..tapi edisi kali nih...ku keboringan..jadi sempat install adobe kat kmputer orang neh..sempat edit satu gambar neh..hehe..semua di buat dalam keadaan tiba tiba..



gambar nih masa gi melawat staff kedutaan malaysia ke morocco nih haa..puan Ambam Khalifah dan suami..encik basaruddin..
hehe..okay jumpa lagi lain kali...


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net