ais putih fotopages

By: Ciptho Jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Jul-2006 21:40 Email | Share | | Bookmark
Maroc Tour 2006 (Bab Oukla,Tetouan)

 
 
 
View all 5 photos...




Assalamualaikum..

huhu..summer gini bejalan jer lah kerja..dalam kesempatan yang sempit ini..masukkan dulu gambar yang sempat di masukkan..yg bebesau ni yg di edit lah..

dan yang lain tuh..tak edit tak apa..saja masukk..okehss..jumpa lagi di tempat yang di tarikh yang lain nnt..babaiii


Tuesday, 11-Jul-2006 10:04 Email | Share | | Bookmark
Mdiq, Tetouan

 
 


Assalamualaikum

Habis dah skolah..jadi aku cuma duduk di rumah..makan-minum-tidur-internet-tv- itu lah yang ku lakukan..last last..sebab sangat keboringan..aku pun berjalan2..ke Mdiq..biasa dah pegi pon..tapi saja amik angin panas di summer kali ineh..

Mdiq..pekan dalam wilayah tetouan..teletak tepi laut..dari tempat tinggal yang bermula dari atas bukit sampai lah ke tepi pantai ngan kekedai nya segala..semua ngadap ke laut..pantai kat sini bersambung laah ngan pantai Martil [tempat ku terjun pepetang]- pantai Cabo Negro [Bawah umur di larang] ..- Pantai Mdiq dan seterusnya lah hingga ke Ceuta, Spain
[Jajahan Spain Kat Maroc ]



Mari Mari Datang !!!..lepas nih nak gi Fez Atau Tanger pulak [Gegambar nih di ambek waktu tengah hari..sanggup bejemur diorang..hunggg ]


Saturday, 1-Jul-2006 09:26 Email | Share | | Bookmark
Jasc Paint Shop v8.0 punya kerja..

 


assalamualaikum

masa kosong ku ku penuhi dengan melayan benda alah ni..jasc paint shop v8.0..pening jugak aku..saja ku try try test test..sampai laa ni ku tak paham..adobe jugak yang best..mungkin paint shop tuh untuk yang pro pro kut...hehe

okay lah nih saja..gambar lalang..hehe..tandanya fp ku dah naik lalang...lama tak beredit..hehehe


Tuesday, 27-Jun-2006 06:41 Email | Share | | Bookmark
Bintang Terkurung...???

 


Yaaa..ini lah jadinya bila bebintang terkurung..terkurung dalam gelas..hehehe..bukan aku punya benda nih..kawan aku yang punya..dalam ku keboringan gitu..menembak lah sekali dua tembak..hehehe..*awek dia yang bagi* shuuutt....hahaha



Sunday, 25-Jun-2006 08:43 Email | Share | | Bookmark
Bukan Hilang..Namun Masih Ada..Tapi Bukan Di Sini..








Assalamualaikum..

hihihi..aku mengakui aku memang lama giler tak melayan diri dekat fp nih..kali nih aku masuk semula..walaupun tak aktif seperti dulu..masa belum sesuai..kerana ada perkara tertentu yang perlu di selesaikan..*perkara sangatt*

haa..gegambor nih..adalah gegambar yang ku ambil dan edit..tapi tak di upload dekat fp nih..tetapi di upload kan ke blog aku..di http://www.ais-putih.blogspot.com..size kecik jer tuh..sebab nak masukkan ke blog taleh lah nak post bebesor kan..hehehe..jadinya senornya aku masih lagi bergelumang ngan gegambor nih..bukan nya hilang..namun masih ada..tapi bukan di sini...kekekekke

okay lah..itu dulu untuk edisi im backkk!!!hahaha..

wasalam


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net