ais putih fotopages

By: Ciptho Jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-May-2007 16:56 Email | Share | | Bookmark
Little manhattan

 


baru kelmarin aku kembali semula ambil gambar..setelah sekian lama duduk di rumah saja..study..sebab nih final year tuk dakuuuu..jadi ku kene sesungguh..kalau tak..duduk dekat maroc lagik lah jawab nyer tahun depan..hehe..

kelmarin ku keboringan sangat..tapi takde tempat nak jalan..malas lagipun..gi pantai deduduk 30 minit gitu..ambik angin..pun dah best..hehe

gambar tuh ku tangkap kelmarin..ape lah atok tuh pikiaaq..


Friday, 27-Apr-2007 20:57 Email | Share | | Bookmark
Macam Macam...

 


Deme deme nih seme dah balik Malaysia terchenta..dah tamat belajar..Hero lah tuh gak..

aku tgh buat infrared effect kat gambau..tapi potosop ku hang..hish..nnt lah ku apdate lagik..


Thursday, 19-Apr-2007 01:13 Email | Share | | Bookmark
Kawan kawan

 
assalamualaikum..

apdate lagi..bukan apa aku sorang duk rumah nih..boring lah jadik nyer..jadi tuk menghilangkan boring kite kene pelbagaikan aktiviti kita nun..hehe..aku main lah photoshop neh..main ape ntah jenis buat gambar gini nih..

tapi penat gak lah buat gini..peniing jugak nak mikir panjang cane nak same cane..yang pentign size nyer tuh lah payah nak di sukat2..kaka..nih pun tak rate mane ku buat tuh..cane lah diorang buat tuh yer..yang buat kekecik pastuh banyak plak tuh..tak ker penat tuh??



ok lah nnt ku apdate lagik..


Monday, 16-Apr-2007 12:08 Email | Share | | Bookmark
Kehidupan Punk..keke

 


[quote]assalamualaikum..

lega dah hati ku..selama nih resah gulisah jer tunggu result yang bapak nyer lah lambat kluar..hehe..hari ni dah kluar alhamdulillah..aku dah lulus..lepas nih..bleh main gambar dengan gembira..hoaayahh..

tentang gambar kali nih..ini teknik tambal sana sini jer banyak neh..kalau pakai photoshop..bayak gune multiply tuh..aku rasa ada lagi yang lebih bagus nyer teknik..tapi aku tatau..lagipun aku suke buat bende gini..hehe..

tentang manchester united..ngua ngua ngua..rasaaakan as roma..kekeke.tapi masa aku tengok tuh..terdetik juga rasa kasihan ku terhadap as roma..adess..napa sampai gitu skali kene ratah..hermm..

dan kelmarin..semestinya..ferrari..filipe massa kembali dengan bisa nya..huing huing..lepas nih target nak tgk no 1-2 ferrari ambek...hee..

dan skarang nih..aku makan nasik goreng..babai...jangan kacau deh..


Sunday, 8-Apr-2007 21:36 Email | Share | | Bookmark
Aku takde kat umah..

 


salam..sorilah tak berapdate..last day kat rumah sebelum aku jalan hari tuh..aku ada siapkan satu kerje tuk di letak dalam fp nih..tapi tak sempat..jadi sebagai ganti neh..aku masukkan dulu gambar aku keboringan dalam bas..hari tuh..bergegar gegar dalam bas tuh..jalan tak grable pun..kekeke

minggu nih minggu sedih aku tuk bahagian sukan sukan neh...

man united kalah lawan roma..walaupun dapat away goal..aku tak puas hati jugak..

lepas tuh..man united kalah lagik lawan portsmouth..lagi aku tak puas hati...

ingatkan cecukuplah tuh..skali ferrari bad start masa gp pagi tadik..lagik aku sedih..fevret aku massa..molek jer die tersilap..aiyaa..lagi aku sedey..

harap man utd lawan roma kat trafford lepas nih..mengubat jiwa raga ku yang lara ini..kekeke



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net