ais putih fotopages

By: Ciptho Jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Feb-2007 19:16 Email | Share | | Bookmark
inikah trail mentrail yang orang cakap tuh..

 
 
aku pun tak tahu..apa yang aku buat..hehe..masa nih aku duduk2 dekat krusi kat ceuta,spain..aku pun tak tahu nak tangkap ape dah..jadi aku halakan kamera aku kat lelampu nun..dan ku rendahkan shutter ker ape nae nyer tuh..ku ambik gambar sambil gerak2 kamera ku...hehe..jadilah gini..

tuh pasal aku pun tak tahu..teknik ape yang aku gune neh..







Friday, 9-Feb-2007 10:16 Email | Share | | Bookmark
Baru balek..

 
 
 
assalamualaikum

ku baru balek dari jenjalan..sebanarnya ku dah balik 4 hari bulan hari tuh..ku ingata malas dah nak bejalan..jadi ku duduk rumah rehat..kemas rumah apa segala..

tetiba..hari bape entah..selang baper hari selepas tuh..yeahhh..ku terlancong ke ceuta,spain..sempat lagik ku ke salah satu wilayah spain nun..hahaha..macam macam kesah..

ok hari neh..ku nak apdate sket..berperingkat2 lah yer..gambar nih kat doreh rabat..asal ku nak temankan kawan aku nih gi beli barang..tapi alang2 dah bejalan..ku singgah sini kejap..


Quote:
tiang tiangan



Quote:
kau jugak yang tahan berdiri



Quote:
nanti aku upload pic lagi


Tuesday, 30-Jan-2007 21:31 Email | Share | | Bookmark
Melancong..



Quote:

Assalamualaikum..

ini pertama kali saya ambil gambar bulan..
tapi saya rasa ianya tidak cantik..
lain kali saya cuba lagi..

adakah saya perlu tripod untuk ambil gambar bulan?
saya minta pandangan anda semua..

*****************************************************
yang penting kawan kawan..
jangan lupa..
ciptaan tuhan semuanya indah..
bersyukur dengan rahmat nya..

******************************************
lepas tuh kawan kawan..
saya rancang..akan melancong..
ke ifrane dan walili..

nanti saya ambil gambar..
insya Allah..

sekian..wsalam..



Saturday, 27-Jan-2007 14:49 Email | Share | | Bookmark
kerja lepas habis exam..

perkakas 1--cari di ntnet
perkakas 2--mata nashreeq
perkakas 3--ntnet juga
View all 4 photos...


Quote:

assalamualaikum

rindu ku terhadap photography ini tidak dapat ku tahan lagi..hehe..selepas lama menahan kemahuan untuk bermain dengan fotogapes,adobe photoshop.dan seterusnya lah..akhirnya ku berjaya juga bermain bertemu semula dengan benda2 ini..

exam ku pun dah habis..jadi dari duduk dendiam..baik buat kerja ini kan..hehehe..lagipun aku tengah bercuti..dalam 2-3 minggu..aku rasa nak berjalan juga..tapi aku tak buat keputusan lagik..adesss..

berkenaan dengan gambar ini..saya telah membuat sedikit edit edit yang tak baper nak kemas..sebab ku tak reti camna nak mengemaskan keadaan ini..hehe..jadi kritikan yang kaw kaw amat saya harapkan..

hanya satu sahaja dari gambar ini yang saya punya..mata itu..hehe..mata itu ada mata tuan punya fotopages http://nashreeq.fotopages.com adapun yang lain itu..saya ambil dari search untuk images dekat google..

jumpa lagi yaaa...


Wednesday, 17-Jan-2007 21:41 Email | Share | | Bookmark
laporan..

 


Quote:
assalamualaikum

yah..sudah bebrapa subjek ku lalui..tafsir hari tuh dah lepas..tapi aramiyah nih kene tangguh agik..syok jerk subjek tuh di ubah ker hari lain..baik nasib lah subjek tuh di ubah ke tarikh yang berssuaian..kalau tidak..mau jugak riuh rendah hati ku inih..

lepas tuh rabu..tadik laa..dah exam jugak...2 subjek..pasal pemikiran andalus..payah gak neh..tapi Alhamdulillah..dengan silibus banyak gitu..aku memang tak sempat ak habis bace..tup tap..yang asuk tepat jerk yang ku bace..Syukur sangat kat Tuhan..

Ok..khamis menunggu lagik satu subjek..oral exam gitu..go go..!!

nih pun aku hapdate sesambil aku masak..kejap ke dapur..kejap ke kompiter edit gambar..kejap lari smula ke dapor..hehe..

lama dah tak makan nasi..biasalah exam..mane nak terlayan makan ape seme..jadi tadi..masak sup ayam..molek gak time winter2 gini..hehe..

wokeh..jumpa lagik akan datang..

p/s:gambar tuh asalnya nak buat gambar lame..kalau tgk gambar lame ade cekelat pudar tuh warne dia..tapi ape jadi entah gambar melencong jadi gini..tak reti daku nak mbuat nyer....


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net